Елтън Джон прости на Долче и Габана

Ексцентричният Елтън Джон най-сетне прости на дизайнерското дуо Доменико Долче и Стефано Габана след грандиозния скандал между тях през март.

Британският певец и композитор склони, след като те му поднесоха извинения за думите си за гей двойките и сурогатните майки. “Благодаря на Доменико и Стефано за извинението. Винаги сме били големи фенове на тяхната работа“, написа музикантът в Instagram.
Той заяви, че отново ще носи световноизвестната марка, на която бе обявил бойкот. И изрази надежда в бъдеще отново да си сътрудничат. “Ние обичаме Италия!”, заяви Елтън.
Скандалът между тримата възникна след интервю на дизайнерите за италианското издание Panorama, в което те нарекоха оплождането ин витро “неестествено”. Освен това Долче и Габана отбелязаха, че смятат за неприемливо използването на сурогатни майки от хомосексуални партньори. Това разбира се, дълбоко засегна Елтън Джон, който има две деца от сурогатни майки. Тогава той бе категоричен, че повече няма да облече нищо с марката D&G
Архаичните ви размисли са диви за нашите дни, както и модата ви“, каза той. Към бойкота се присъединиха и певицата Къртни Лав, дизайнерката Виктория Бекъм, актьора Ел Рокер, както и изпълнителят Рики Мартин, който също има две деца, благодарение на сурогатна майка.
Снимки: Instagram; Profimedia