Елизабет Дебики е неузнаваема като принцеса Даяна в нейната revenge dress

Приликата е неоспорима и с право много се запитаха – това ли е най-доброто пресъздаване на визия на принцеса Даяна до сега?

В момента много са актрисите, които свързваме с принцеса Даяна – Кристен Стюърт в “Spencer” и Ема Корин в “The Crown” са само част от най-скорошните примери. Сега хитовият сериал, посветен на живота на британското кралско семейство, обаче вдига летвата с Елизабет Дебики в новия сезон.

Актрисата се въплъщава в Даяна от ерата в края на връзката й с принц Чарлз и го прави отлично. Последното доказателство са новите задкулисни снимки от сцена, в която е пресъздаден емблематичния момент, когато Лейди Ди се появява в своята малка черна рокля, която по-късно става позната като “revenge dress”. Това се случва в същия ден, в който принц Чарлз признава, че има афера с Камила Паркър Боулс.

Моделът от Valentino с разкриващо деколте е перфектно пресъздаден от екипа на “The Crown” и кадрите на Елизабет Дебики накараха феновете на сериала да засипят интернет пространството с позитивните си реакции.

Елизабет Дебики се преобрази в принцеса Даяна за новия сезон на “The Crown”

Прикачваме някои от тях и ви питаме – какво мислите за новата принцеса Даяна?