Ели Голдинг е носила пет дизайнерски рокли на сватбата си

Сватбата на певицата Ели Голдинг наистина е била изключителна – освен че се омъжи в замък, тя отпразнува повода с пет различни тоалета.

Вече минаха четири месеца, откакто Ели Голдинг се венча за Каспар Джоплинг в Йоркската катедрала, и все още научаваме нови неща за сватбата им. Вчера изпълнителката на “Love Me Like You Do” сподели невиждан досега кадър от уикенда след сватбата си, на който носи още една булчинска рокля.

Моделът е дело на Carolina Herrera и е със затворено деколте и разкроена пола. С тази рокля броят на тоалетите, които Ели е сменила на сватбения си ден, нарасна до пет визии.

Първата бе копринената рокля с поло от Chloé, с която всъщност певицата избра да каже “да” в църквата. Един детайл, който не всеки забеляза в тоалета й, бе избродираният символ на Бялата роза на рода Йорк.

Креативният директор на Chloé сподели пред Vogue, че Ели е била много активна в създаването на дизайна за роклята. Певицата е искала да постигне красива комбинация от своя личен стил с този, характерен за Викторианската епоха.

По-късно Голдинг се преоблякла в рокля с паднало рамо от Stella McCartney, която много ни напомня на сватбената рокля на Меган Маркъл.

За партито булката избрала по-бляскав тоалет от две части, дело на Ralph & Russo.

А за края на вечерта (и най-вече за танците) Ели Голдинг се преоблякла с къса рокля от Balmain с ефектни ръкави.