Елен Колева по-откровена отвсякога в новата EVA

Елен Колева е дежурната грешница в общество, в което лесно обвиняваме и малко изслушваме. Тя е красива, талантлива, не се страхува да бъде различна и си плаща за това.

Именно тя е „момичето от корицата“ на новия брой на EVA. Тя вади от дълбокото на душата си своето разбиране за любовта (разбира се, че става дума и за отношенията й с писателя Калин Терзийски) и за това може ли любовта да спасява, мислите си за рано загубения баща, за скандалите, в които се забърква или я забъркват, за заниманията с рейки и регресивна терапия.

Николай Дойнов, водещият на новините по Нова телевизия, като че ли е в другия полюс. Той е позитивното лице, на което вярваме, но какво ще научим, когато за първи път в дома му гостува журналистически екип?

В специално и емоционално интервю за EVA Лени Кравиц разказва за връзката си с баща си, който го запалва по фотографията, и за това как попълва графата за расова принадлежност в документите.

Още една интересна жена е във фокуса ни. Ваня Николова е червенокоса, умна и умее интересно да разказва за живота си като сценарист на сериалите „Под прикритие“ и „Връзки“.

В броя е представена страхотна мода, вдъхновена от Густав Климт, бижута, последните тенденции в козметиката, ще прочетете какъв е личният опит на редакторите ни в детокса и отслабването.

Още интересни неща, четете в новия брой на сп. EVA!