Ел Фанинг и Макс Мингела са разделени

Точно така, Ел Фанинг отново е необвързана! В интервю за английското издание на „Harper’s Bazaar“, 24-годишната актриса сподели, че се е разделила с Макс Мингела.  „Аз вярвам във вечната любов. Вярвам в любовта от пръв поглед. Може да ме наречете луда, но аз вярвам в тези неща. Чувствам, че това е моята съдба. Надявам се някой ден да стана майка“, разкрива за себе си малката сестра на Дакота Фанинг.

Вече бившата двойка се запознава през 2018 г. на снимачната площадка на „Teen Spirit“. Те формализираха любовта си, като минаха по червения килим на Met Gala заедно през 2019 г., след като малко преди въпросното събитие бяха снимани по улиците на Лондон.

Макс Мингела винаги е споделял мили думи за Ел Фанинг пред медиите

През април 2019 г. той коментира пред „Entertainment Tonight“, че актрисата е „единствената, която би могла да изиграе героинята на Вайълет Валенски“ в „Teen Spirit“, който Мингела режисира.

„Тя трябваше да може да пее, танцува, да говори полски убедително, да има британски акцент… Това е много за един човек, а тя се справи с всичко това с такава дисциплина и професионализъм“, заключи Макс Мингела.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Съвременната холивудска принцеса Ел Фанинг