Ексклузивни кадри: Явор Бахаров и Лидия Инджова

Явор Бахаров и Лидия Инджова са сред звездите в новия драматичен сериал Недадените и изгряват на корица на новия брой на ОК!

Единствено MissBloom беше на снимачната площадка, заедно с екипа на списанието, за да заснеме всеки детайл от подготовката на младите актьори.
Фотосесията беше заснета в Склада от Елена Ненкова. Стайлингът е дело на Биляна Георгиева-Биба, редактор специални проекти в най-голямото българско списание за звезди.
Явор и Лидия си партнират в новия сериал на БНТ Недадените, чието действие се развива в 40-те години на XX век. Именно от стила на сериала бяха вдъхновени и визиите им в сесията на ОК! 
“Видях тази дантелена рокля на H&M и от нея тръгна всичко”, разкри Биба. 
Явор Бахаров и Лидия Инджова заснеха корица за списание ОК!
Историческата драма Недадените разказва за спасяването на българските евреи по време на Холокоста. Главната женска роля на Лиляна Паница е поверена именно на Лидия. Тя влиза в образа на секретарка и любовница на Александър Белев, сочен за главен инквизитор на евреите у нас. Лиляна, от своя страна, е смятана за една от спасителките им. 
 
Лидия е с дантелена рокля от колекцията H&M Conscious 
Явор Бахаров е в ролята на Любен, приближен на Белев и съсредоточен в целта си да вкара всички евреи в концентрационен лагер. За ролята Явор прибира непокорните си къдрици под слой брилянтин и напълно променя визията си на непокорен тийн, позната ни от Стъклен дом.  
Актьорите бяха заснети в няколко различни визии
За фотосесията и двамата отново влизат напълно в образа на герои от отминала епоха. Ретро визиите им навяват усещане за носталгия и много романтика. Виждаме Лидия в ефирни рокли от шифон и дантела, с ретро вълни в косите и ярко червило. 
 
Надя Сивкова гримира Лидия в два ретро стила – с неутрални нюанси, както и с ярко червило
 
Пред обектива на ОК! Явор се раздели с къдриците си, макар и временно – те бяха укротени в прибрана прическа в съответствие с елегантната му визия. 


“Харесва ми, че в сериала Явор е с пригладена назад коса, така изглежда по-елегантен”, е мнението на Биба (на снимката). “Освен това, така прилича много повече на Брат си Захари”.

Фотосесията можете да видите в новия брой на списание ОК!, който ще е на пазара на 21 март!

Фотография OK!: Елена Ненкова
Стайлинг: Биляна Георгиева – Биба
Коса: Жоро Петков
Грим: Надя Сивкова
С любезното съдействие на: +Склада
Гардероб: H&M, Zebra

Текст и бекстейдж снимки: Йоанна Илиева 
Виж още: