Една много различна Меган Маркъл от старите ленти

Херцогинята в една тотално нова визия още преди да се появи на големия екран в сериала “Костюмари” и преди да стане съпругата на принц Хари. Няма ги нежните, женствени рокли, прибраните коси и деликатния грим.

12 любими продукта на Меган Маркъл

Актрисата Катрин Макфий реши да сподели кадър от старите ленти, на който обаче присъства една дама, която трудно разпознахме първоначално. “Двете с Меган участвахме в мюзикъли като деца. Тя порасна и се превърна в херцогинята на Съсекс, а аз се превърнах в звездата на Уест Енд, т.е постигнахме едно и също, ако ме питате“, написа Катрин към снимката.

Меган Маркъл е наистина неразпознаваема на този кадър. Почти никога или съвсем рядко сме я виждали с толкова ярко червено червило – обикновено запазената й марка е телесното с лек розов нюанс. Освен това, лицето на Меган изглежда малко по-пълно, а и двете приятелки са си сложили изкуствени бемки на едно и също място, вероятно заради участието им в пиесите.

Pretty in Pink: Меган Маркъл просто сияе!

Предполага се, че снимката е от началото на 2000-та година, когато Меган е на приблизително 18-19 години. Ако се вгледаме, веднага ще разпознаем чертите на лицето й, както и широката й лъчезарна усмивка, но на пръв поглед херцогинята не прилича толкова на себе си или поне на визиите с които сме свикнали да я виждаме.

Popular