Еди Мърфи чака девето дете

Съвсем скоро Еди Мърфи ще се нареди сред многодетните татковци на Холивуд.

Актьорът е в очакване на деветото си поред дете. Самият той потвърди, че неговата половинка – моделът Пейдж Бътчър, е бременна. Двамата са заедно от три години и се очаква да станат родители през май. И докато това е деветото дете за Мърфи, за Бътчър е първо. “Еди е истински семеен мъж. Той обожава всичките си деца и е много развълнуван, че отново семейството му ще се разшири“, обяснява източник пред Daily Mail.

От бившата си съпруга Никол Мърфи, с която се разделиха през 2006 година след 22-годишен брак, актьорът има 5 деца – Брия (25), Майлс (22), Шейн (21), Зола (15) и Бела (13). Отделно комедийният актьор има и 26-годишен син Ерик от Пулет Маккийни и 25-годишен син Крисчън от Тамара Хууд. Последното му дете е плод на любовта му с Мел Би, от която има 8-годишна дъщеря Ейнджъл. След като певицата забременя, Еди я заряза, обяснявайки, че бебето не е от него. Но ДНК тест потвърди обратното.

„Макар че децата му имат различни майки, всички се събират често по празници и други изяви и се държат като истинско семейство. Децата се обичат много, а майките им отдавна са преживели Еди и имат други мъже в живота си, така че се разбират идеално“, добави източникът.

Снимки: Profimedia