Спорът за заплащане в „Джурасик свят“

Историята се повтаря. Тя получава 8 милиона долара, а той 10 и това е само въпрос на пол. Актрисата Брайс Далас Хауърд коментира фактите, според които тя е получила 2 милиона долара по-малко от колегата си Крис Прат. Очевидно казуът е много по-тежък. Популярната дама споделя: „Плащаха ми много по-малко, отколкото се казваше в докладите, много по-малко“.

Добрата новина е, че Прат изглежда е взел каузата присърце, като е дал своя принос, за да промени нещата. Лошото в случая е, че паритетът все още изглежда далеч в Холивуд.

„Когато започнах да преговарям за „Джурасик“ беше 2014 г“, каза актрисата от новата трилогия „Джурасик парк“. „Беше различен свят и аз бях в много неизгодно положение. За съжаление, трябва да подпишете договор за три филма, така че вашите условия са фиксирани“, сподели още Брайс Далас Хауърд.

В интерес на истината, тя получава по-ниско заплащане от колегата си в трите части на филма „Джурасик свят“. По-важното тук е, че е напълно неоправдано. Актрисата разказва, че е говорила по въпроса директно с Прат, за да настоява за по-равно заплащане в други проекти, свързани с въпросната трилогия, които все още не са обвързани с договор, като видео игри или разходки в тематични паркове.

Крис Прат е изключително колегиален в „Джурасик свят“

„Обсъдихме го“, сподели Брайс. “Винаги когато имаше възможност да наклони везните за неща, които още не са договорени, като игра или турне, той буквално ми казваше: Не е нужно да … правиш нищо. Аз буквално ще се погрижа за всички преговори. Ще ни бъде платено по равно и не е нужно да мислиш за това, Брайс“, каза още тя.

Актрисата говори за важната демонстрация на мъжка солидарност, но онлайн има много хора, които посочват, че това трябва да е практика, въпрос на справедливост, а не просто женски проблем.

От друга страна, за съжаление, тези, които се радват на една или друга привилегия, активно се ангажират да променят нещата. И Крис Прат е истински пример за това. „Наистина го обичам затова“, сподели екранната му партньорка.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Крис Прат и Катрин Шварценегер очакват второто си дете заедно