Джулия Робъртс с шокиращо признание

Холивудската звезда Джулия Робъртс направи шокиращо признание в социалната мрежа Facebook.

Актрисата публикува своя снимка, а под нея бе поместена нейната изповед. С кадъра Джулия илюстрира душевното си състояние в момента и разкрива, че излиза от дългогодишна депресия.



Като погледна през прозореца и като погледна живота си, осъзнавам, че животът е безценен. Трябва да живееш всеки миг така, сякаш ти е последният. Това, което хората не знаят за мен, е, че бях в депресия няколко години. На никого не съм казвала за това. Мислех, че не бях достатъчно добра или че съм твърде стара. Трябваше сама да се боря с депресията. Човекът, който ме върна обратно към щастието, бях АЗ. Сега гледам на живота като дете към бонбон. Животът е кратък, така че живейте ДНЕС”, пише Робъртс.
Това предизвика възхищението на хиляди хора, които веднага поздравиха актрисата за смелото й признание и за битката с тежкия проблем, с който много хора се опитват да се справят сами.
Запознати веднага посочиха, че Джулия е сред най-влиятелните обществени личности, затова и нейното признание е изключително важно за даване на повече гласност на проблема с „тихия убиец” депресията. А нейното признание дава кураж на всички, които се борят със сериозния проблем.
Колко плащат звездите за красотата си?
Извайте дупе като на Джей Ло
Как звездите си връщат формата след раждането