Джулия Робъртс и Дженифър Анистън ще играят заедно в общ филм

Две икони на комедийния жанр в един и същи филм… Изглежда Джулия Робъртс и Дженифър Анистън скоро ще играят една до друга на големия екран. И, да, това не се случва всеки ден. Емблематичните актриси, на почти една и съща възраст, рядко са споделяли снимачната площадка.

Двете участваха заедно в романтичната комедия „Mother’s Day“ през 2016 г., и разбира се, в епизод на „Friends“, но това със сигурност не ни е достатъчно.

Сега обаче ни предстои истински подарък за окото, защото съвсем скоро ще имаме възможността да ги видим заедно в общ проект. И то комедия, която Amazon Studios спечели след тежък спор.

Все още няма много подробности за новия филм. Единственото, което знаем е, че Макс Барбаков ще се погрижи за сценария и режисурата. И по всичко изглежда, че ще бъде комедия за размяна на телата.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от S Moda (@s_moda)

Джулия Робъртс и Дженифър Анистън са доста заети с проекти на големия и малкия екран

Робъртс си партнира с Джордж Клуни в „Ticket to Paradise“ на Universal. А що се отнася до телевизионните сериали, наскоро я видяхме заедно с Шон Пен и Дан Стивънс в минисериала „Gaslit“.

През 2023 г. предстои да излезе и „Leave The World Behind“, драма, която ще ни покаже на екран Джулия Робъртс заедно с Итън Хоук и Кевин Бейкън.

Дженифър Анистън, от своя страна, току-що се завърна в ролята си на co-star заедно с Рийз Уидърспун в сериала на Apple TV+: “The Morning Show”. Тя също така ще участва в екшън комедията „Murder Mystery 2“ заедно с Адам Сандлър.

За новини относно новия проект, който ще включва двете звезди, обаче, ще трябва да проявим малко търпение.

ВИЖТЕ ОЩЕ: След ДНК тест Джулия Робъртс откри, че не е… Робъртс

Hero Slider