Джордж, Шарлът и Луи с очарователен поздрав за принцеса Даяна

Трите деца на Кейт и Уилям всяка година правят картички освен за майка си, и за бабите си – включително покойната Лейди Ди.

Този уикенд във Великобритания отбелязаха Деня на майката и в кралското семейство отделиха специално внимание на празника. В профилите в социалните медии на херцозите на Кеймбридж видяхме очарователните поздрави на Шарлът, Джордж и Луи към жените в семейството им.

В една от публикациите виждаме, че тримата са направили торта за Кейт, но изпращат и поздрав към майката на херцогинята – Карол Мидълтън, с ретро кадър от детството на Кейт.

Другата публикация в профила на херцозите показва още един очарователен момент от празника в дома им – картичките, които Джордж, Шарлът и Луи са изработили, за да почетат “баба Даяна”.

От описанието под поста разбираме, че заради принц Уилям тримата винаги отделят време да направят и картичка за принцеса Даяна.

“Обичам те много и си мисля за теб винаги”, пише в очарователното послание на принц Джордж. “Липсваш на тати”, пък е тъжното, но искрено допълнение, което четем в картичката на принцеса Шарлът.

Вчера, точно след Деня на майката, разбрахме, че Пипа Мидълнтън е родила за втори път. Източник от двореца споделя, че Кейт и Уилям са много щастливи за новината и са развълнувани да имат втора племенница.

Пипа Мидълтън е родила втората си рожба