Джордж Клуни: С Амал ще се оженим във Венеция!

След месеци спекулации относно мястото и датата на сватбата на вечния ерген Джордж Клуни и годеницата му Амал Аламудин, в крайна сметка се оказа, че двамата са избрали романтичната Венеция, за да се врекат един на друг. 

Британски замък и езерото Комо, където Клуни има къща, бяха най-често спряганите локации за тържеството. Самият Клуни обаче потвърди, че с годеницата му са избрали италианския град, докато изнасяше реч на благотворителна гала вечеря във Флоренция снощи. 
“Той сподели, че е почетен жител на Италия от 12 години и ще се оженят във Венеция след няколко седмици. Освен това каза на Амал от подиума “Много те обичам!”, споделя източник пред E!News. 



По време на събитието Джордж и Лайнъл Ричи бяха сред отличените с хуманитарна награда от фондацията на Андреа Бочели, а парите от самото гала събитие отиват за фондацията и за центъра за борба с болестта на Паркинсон на Мохамед Али. 
Джордж и Амал минаха заедно по червения килим, а дамата му събра всички погледи върху себе си, заради елегантната черна рокля, с която беше облечена. Въпреки това все още не е ясно какъв тоалет е избрала за сватбата си, но само преди дни тя и майка ѝ бяха забелязани в лондонски бутик на Alexander McQueen. 
снимки: Profimedia
Майли се съблече за Лагерфелд
Кийра Найтли показа гърдите си

Хакер удари звездите в Холивуд