Джордж Клуни разказва за емоционалния момент, в който с Амал са решили да станат родители

В последното си интервю Джордж споделя за момента, в който е разбрал, че Амал ще промени живота му, и по-късно, когато двамата са станали родители на близнаци.

“Вижте, аз не исках да се женя. Не исках да имам деца. И след това в живота ми дойде тази невероятна жена и аз се влюбих лудо. Тогава, от минутата, в която я срещнах, знаех, че всичко ще бъде различно”, споделя по време на участието си в подкаста WTF with Marc Maron Джордж Клуни.

“Когато вече бяхме женени от година, отидохме на гости на приятели, които имаха дете, което беше много шумно и неприятно, и си помислих “О, боже”, спомня си актьорът с насмешка. “Разходихме се навън и тя до сега не се бе замисляла по темата всъщност. Но тогава тя каза: “Имаме изключителен късмет в живота”. Аз отвърнах: “Да, късметлии сме, че се открихме един друг”. Тя каза: “Изглежда този късмет трябва да бъде споделен с други.”

“Беше много емоционално, защото аз бях убеден, че това няма да е моят живот, а тогава се чувствах готов”, разказва в продължение Джордж.

Още по-вълнуващ е бил моментът, когато разбрал, че ще става баща не на едно дете, а на две: “Не знаех, че ще имаме близнаци. Дойде този момент, когато отиваш при доктора и той изкарва парче хартия и казва “Момченце е”. И после каза “А другото е момиченце”.

Джордж Клуни: “Не знаех колко празен е животът ми преди да срещна Амал”

“Сестрата на Амал има близнаци и бях стъписан, защото бях готов за едно дете, но сега обичам това, което имам. И благодаря на Бога, че имаме всичко това през пандемията”, допълва накрая актьорът.

Припомняме, че Амал и Джордж станаха родители през лятото на 2017 година и кръстиха децата Ела и Александър. Заедно са от 2013 година, а се ожениха следващата.

Popular