Джордж Клуни нае охрана за близнаците

Джордж Клуни се притеснява за сигурността на новородените си дечица и е наел екип от охранители за тях.

Преди време съпругата му Амал бе обект на терористични заплахи, а актьорът заяви, че двамата ще бъдат изключително предпазливи след появата на близнаците. “Решихме да бъдем по-отговорни, за да избегнем излишна опасност. Аз няма да пътувам повече до Судан или Конго, а Амал няма да посещава Ирак и други места, на които знае, че не е добре дошла”, каза по-рано звездата. Личната охрана на новородените ще струва по 318 000 долара годишно.

“Джордж чака много дълго време за да стане баща и сега не желае да поема никакви рискове за здравето или живота на децата си. Бавачките бодигардове са само началото. Двамата с Амал ще глезят сериозно бебетата си”, разкриват още близки на двойката.

Малките Александър и Ела се появиха на бял свят миналата седмица, а бащата е повече от щастлив. Той се е включил дейно в отглеждането им. “Джордж ще бъде страхотен баща, а Амал вече е страхотна майка. Тя не спира да ме удивлява, невероятна жена е. Джордж определено е един сериозно женен мъж. Възнамерява през цялото време да е до Амал в грижите за бебетата и сме сигурни, че ще го прави както прави всичко останало – с чувство за хумор и много радост”, разкри бащата на актьора Ник Клуни.

Снимки: Profimedia