Джордж Клуни: „Каква катастрофа е да имаш деца на моята възраст?!“

Джордж Клуни си прави шеги за всичко и всеки. Съвсем наскоро той не спря да се шегува с колежката си Джулия Робъртс за миналото й на кралица на романтичните комедии. Винаги с изящество и проницателност, той подрежда приоритетите си, като демонстрира, че не живее в холивудския балон на славата или поне не винаги.

61-годишният актьор вече има петгодишни близнаци – Ела и Александър, за които говори с такава любов. Дори често разкрива забавни подробности за тях. Например това, че знаят италиански и понякога го използват като оръжие, за да изгонят родителите си от училище.

Джордж Клуни споделя реакцията за двойната бременност на съпругата му Амал

По време на „Шоуто на Дрю Баримор“ актьорът разказа: „Това със сигурност не бе част от нашите планове, но сестрата на Амал също има близнаци. В дванадесетата седмица бяхме готови да видим бебето за първи път на ултразвук и в един момент лекарят ни каза: „Ще имате момче.“ И след това добави: „И едно малко момиченце.“ И аз бях като: „Какво? Каква бъркотия?“ Реагирах с нещо от сорта: „Шегуваш се, нали?“ Но днес те са най-хубавото нещо на света. Тогава обаче бях ужасен. Бях на 56 г. и ми се струваше страшно.“

Преди няколко дни в „Today“ той се пошегува, че рано или късно щеше да се научи да бъде баща: „Може би когато дъщеря ми започне да излиза с момчета, когато ми каже: „Тате, това е гаджето ми, той е барабанист на банда.““.

Според собствените разкази на Джордж Клуни, той се справя чудесно, изправен пред малките и големите ежедневни предизвикателства. Всички помним забавната случка от самолета, в която актьорът раздаде на пътниците тапи за уши и предварително се извини на всички за виковете на децата му.

Любопитно за джентълмен като него е и разкритието му за предложението за брак на Амал, което е стартирало по най-грешния възможен начин. Той й е приготвил романтична вечеря, като е направил трик, за да я накара да открие пръстена в чекмедже.

Тогава тя си е помислила, че е на предходните собственици на жилището. И сякаш това не е било достатъчно. Тя го е накарала да стои на колене двадесет минути, преди да даде своя отговор.

В един момент Джордж Клуни сам си е „изпросил“ заветното „Да“, като дори е разсмял Амал, казвайки й, че на неговата възраст оставането в тази поза би натоварило бедрото му.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Амал Клуни блести в рокля на Alexander McQueen

Hero Slider