Джони Деп в шоуто Savage x Fenty на Риана

Що се отнася до нейната марка, Риана винаги мисли мащабно. Всъщност не само. Нейното шоу Savage x Fenty Vol. 4 ще бъде излъчено на 9 ноември по Prime Video. А певицата е поканила за събитието и множество световноизвестни личности.

Сред тях се откроява едно име, а именно това на Джони Деп. Но внимание! Актьорът, който открадна сърцата на хиляди фенове, няма да участва като модел на новата колекция. Той ще има централна роля по време на шоуто. Очаква се да го видим в същия момент, в който са се включили Синди Крауфорд и Ерика Баду в миналото.

Едно е сигурно – Джони Деп, който хваща китарата, както и актьорството в свои ръце, с ролята на крал Луи XV, след три години пауза, ще бъде изцяло облечен в дрехи от марката на Рири. А освен това ще отбележи рекорд като първия мъж, участвал в шоуто Savage x Fenty.

Джони Деп ще бъде „готин и шик“

Това споделят запознати, за външния вид на звездата, който очевидно вече е заснет и готов за лансиране на въпросната платформа. Заедно с Джак Спароу, пардон, капитан Джак Спароу, ще участват и Анитта, Бърна Бой, Ирина Шейк, Кара Делевин и Прешъс Лий.

Участието в шоуто на Риана е поредната поява на Джони Деп след тази на MTV Video Music Awards, непосредствено след спечелването на процеса за клевета срещу бившата му съпруга Амбър Хърд.

Какво още да кажем? Условията за страхотно шоу са налице. А Риана ни обещава да бъде още по-зрелищно от преди.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Джони Деп пристига в София за разтърсващо шоу

Hero Slider