Джони Деп се завръща в Кан като Луи XV

Точно така, Джони Деп ще открие филмовия фестивал в Кан /16-27 май/ с новата си филмова драма, която се развива през осемнадесети век. Предстои да станем свидетели на страхотното завръщане на актьора, който бе уволняван от всяка продукция след обвиненията в тормоз от страна на Амбър Хърд.

Джони Деп ще открие фестивала в Кан през тази година

Новият филмов проект на актьора ще бъде в кината на 16-и май. В актьорския състав участват още Бенджамин Лаверн, Мелвил Пупо, Пиер Ришар, Паскал Грегъри и Индия Хър.

В центъра на сюжета са възходът и падението на куртизанка, която се влюбва лудо в краля, а след това се мести във Версай, нарушавайки придворния етикет.

За Джони Деп завръщането в Кан е и завръщане на сцената с важна роля след дългогодишния процес, в който той участва срещу бившата си съпруга Амбър Хърд.

Припомняме ви, че съдебната битка продължи няколко години, по-точно от 2016 г. до 2022 г., завършвайки с осъждането на актрисата, която трябва да изплати солидно обезщетение на Деп.

Процесът получи огромно медийно отразяване и рискува да опетни публичния имидж на Джони Деп. Няма лошо, защото в крайна сметка актьорът излезе победител, а филмовият фестивал в Кан ще го почете с възможността да открие звездното събитие.

Обявени са още два филмови проекта, които ще видим в Кан

Джони Деп не е единствената световна звезда, която да очакваме на червения килим във Франция. Пълният анонс на филмите, участващи в конкурса, ще бъде публикуван на 13-и април.

Въпреки това организаторите вече са потвърдили официално още две заглавия, предназначени да приковат светлината на прожекторите по време на фестивала, а и след това.

Това са „Индиана Джоунс и цеферблатът на съдбата“ и „Убийците на цветната луна“.

Така или иначе е факт, че ни очаква изключителен звезден актьорски състав.

„Индиана Джоунс“ ще ни зарадва със завръщането на Харисън Форд на големия екран с една от най-емблематичните роли в кариерата му. От друга страна, ще видим също Фийби Уолър-Бридж и Антонио Бандерас.

В „Убийците на цветната луна“ участват Леонардо ди Каприо, Робърт де Ниро, Джеси Племънс и Лили Гладстон. Режисьор на филмовия проект е Мартин Скорсезе.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Джони Деп започва нов живот в английската провинция

Hero Slider