Джони Деп с песен за процеса срещу Амбър Хърд

Сагата между Джони Деп и Амбър Хърд продължава! Всички ние си мислехме, че най-дългата и сложна раздяла в Холивуд приключи с края на процеса за клевета. Но това определено не е така! Ако Амбър иска процесът да бъде отменен поради липса на достатъчно доказателства, Деп се връща към музиката. Най-популярният пират в киното написа песен за така нашумелия съдебен процес срещу Хърд.

Какво да очакваме от песента на Джони Деп?

Заглавието все още не е известно. Знаем обаче, че тя ще излезе съвсем скоро. Песента се очаква на бял свят на 15 юли и ще бъде част от албума „18“, в който актьорът си партнира с британския китарист Джеф Бек. Първият сингъл от албума „This is a Song for Miss Hedy Lamarr“, също носи подписа на Деп. Актьорът ни показва скритите си таланти и можем да отбележим, че сме впечатлени от изявата му като автор на песни.

„Когато Джони и аз започнахме да свирим заедно, ние наистина запалихме младежкия си дух и креативността си. Шегувахме се, че се чувстваме отново на 18, така че 18 се превърна и в заглавието на албума“, сподели още Джеф Бек. При раждането на това безупречно сътрудничество се създаде страхотна музика.

На 15 юли ще излезе и официалният албум, който ще съдържа 13 песни. Новата песен на Джони Деп, посветена на процеса срещу Амбър, също е част от творческия изблик на звездата.

След новината за съдебната победа на Деп по делото за клевета, заведено срещу бившата му съпруга Амбър Хърд, завръщането му в света на музиката впечатли феновете на актьора. Всички бяха изненадани от появата му на сцената на Royal Albert Hall в Лондон.

Време е да споделим и информация, която не всеки знае. Деп и Бек са записали и два напълно неиздавани сингъла. Очаква се да се появят на бял свят съвсем скоро.

Продължаваме да следим развръзката по тази интересна сага между вече бившата звездна двойка.