Джони Деп проговори след новината за развода

Вчера стана ясно, че Амбър Хърд е подала молба за развод с Джони Деп, едва три дни след смъртта на майка му. Актьорът проговори за този удар, който му нанесе бившата му половинка.

Той е категоричен, че няма да плаща издържка на Амбър. Джони дори вече е наел за делото един от най-известните бракоразводни адвокати в Холивуд – Лаура Васер. Той е поискал съдия да отхвърли иска на неговата бивша половинка за издръжка.

“Като се има предвид краткостта на този брак и трагичната загуба на майка му, Джони не иска да отговаря на измислените истории, лъжи и клюки в пресата, относно личния си живот. Надяваме се разпадането на този кратък брак да бъде решено бързо”, заявява говорителят на Деп.

В молбата си за развода, Амбър е посочила като причина за раздялата “непреодолимите различия” с бившата си половинка. Запознати обаче разкриват, че актрисата е била в доста обтегнати отношения с близките на Джони. Не само децата му, но и неговите сестри са били против 30-годишната госпожа Деп. Те смятали, че Хърд го използвала и се държала лошо с него.

Близки на Амбър, от своя страна, побързаха да опровергаят тази информация. Те заявиха, че младата актриса е в страхотни отношения с децата му, особено с Лили-Роуз и посочват, че единствено поведението на Джони е причината за техния развод. Факт е, че актьорът винаги е имал сериозни проблеми с алкохола, но в последно време нещата явно са излезли извън контрол, което си личи и по вида му.