Джони Деп избяга на Карибите с бившата

След скандала със съпругата си Амбър Хърд, която го обвини в домашно насилие, Джони Деп избяга за Карибите с бившата си Ванеса Паради.

Двамата са отишли заедно на неговия частен остров. “Видяхме ги на плажа. Те се държат много мило един с друг. Ванеса е единствената му опора и от началото на скандала е изцяло на негова страна”, разкриха съседи на актьора.

Именно в лицето на Ванеса, Джони намери най-голяма опора след разразилия се скандал с Хърд. Майката на децата му обясни, че “той е чувствителна, любвеобилна и обичана личност. От все сърце вярвам, че обвиненията срещу него са абсурдни”, бе категорична френската певица и актриса.

“Познавам Джони от толкова години и той никога не е проявявал физическо насилие срещу мен и не е човекът, когото описвате. Прекарах с него 14 прекрасни години”, обясни тя. Е, явно старата любов ръжда не хваща и двамата са си припомнили хубавите моменти от общото им минало.

Двамата имат две деца – дъщеря Лили-Роуз (17) и син Джон Кристофър (14). И макар да се разделиха заради Хърд през 2012 г., явно са запазили добрите си отношения.