Амбър Хърд обвини Джони Деп в побой. Вижте снимки!

Очевидно, разводът между Джони Деп и неговата вече бивша половинка Амбър Хърд, ще се окаже доста по-труден, отколкото му се иска.

Лошото момче на Холивуд е пребил младата актриса и именно това е причината блондинката да подаде молба за развод. Тя обаче първончално се въздържала да заяви веднага каква е истината за тяхната раздяла. До вчера, когато Деп категорично заяви, че иска бързо да прекрати този брак, и че няма да плаща издръжка на Амбър. “Надяваме се разтрогването на този кратък брак ще бъде решен бързо”, заяви говорителят на звездата.

Неговите думи предизвикали Амбър да отиде в съда и да обвини Деп в домашно насилие. Тя извадила и ограничителна заповед срещу него. Като доказателство представила снимка, на която ясно личи, че дясната страна на окото й е посинена, вследствие на удар. Синините си личали и по време на посещението й в съда, а тя била без капка грим, за да се видят последиците от последната й нощ с Деп.

“По време на цялата ни връзка, Джони упражняваше психическо и физическо насилие над мен”, обяснила актрисата пред съда. Тя разкрива, че на 21 май била у дома с приятели и им обяснявала за смъртта на майка му. Тогава актьорът нахълтал и започнал да крещи, че това не е вярно. В опита си да звънне на негов приятелза помощ, Деп изтръгнал телефона от ръката й и го хвърлил с голяма сила в лицето й. Актрисата предоставила в съда снимки, на които се вижда не само нейното състояние, но и нейната кръв по пода на хола им.

Близък до актрисата разкрива пред E! News, че Джони често посягъл на своята съпруга. “Това бе нещо перманентно и тя се нуждаеше от защита”, обяснява той. “Тя направи това, което трябваше да направи, за да се защити. Не беше лесно решение, но това е истината. Беше много трудно за нея”, допълва източникът.

Това не е първият случай, в който Деп проявява агресия. Именно с това става известна връзката му със супермодела Кейт Мос, осеяна с много любов, но и много скандали. През 1995 година, под влиянието на алкохола и в пристъп на ревност, актьорът изпочупва всички мебели в хотела, в който са отседнали. Уплашена, Кейт Мос се заключва в банята и вика полиция, която го задържа. По-късно двамата се сдобряват и продължават да са заедно, Но не задълго!

Е, явно Джони няма да се отърве толкова лесно и битката между двамата тепърва започва!