Джон Траволта с трогателно послание за мървия си син

Джон Траволта пусна разтърсваща изповед по повод годишнина от смъртта на сина му Джет.

16-годишното момче, което бе аутист, почина от черепно-мозъчна травма преди седем години. Холивудската звезда сподели снимка в своя профил във “Фейсбук” и текст, в който споделя, че загубата на дете е “най-трудното нещо на света”.

Казват, че най-трудното нещо на света е загубата на родител. Сега мога да кажа, че това не е вярно. Най-трудното нещо на света е загубата на дете. Някого, за когото се грижиш и виждаш как расте всеки ден. Някого, когото си научил как да ходи и да говори. Някой, който ви е показал как да обичате. Това е най-лошото нещо, което може да се случи някога на някого. Моят син си отиде. Той ми донесе толкова много радост. Той беше моето всичко. За тези 16 години като баща, той ме научи как обичам безусловно”, пише холивудската звезда.

Легендата от “Брилянтин” напомня на своите фенове, че нищо на този свят не е сигурно и трябва да ценят любовта на близките си докато я има.

“Ние трябва се спрем и да бъдем благодарни за нашите деца, и децата трябва да спрат и да бъдат благодарни за техните родители. Защото животът е много кратък. Прекарвайте време с родителите си и родителите да прекарват време с децата си. Отнасяйте се добре с тях. Защото един ден, когато вдигнете поглед от телефона си, те вече няма да са тук. Най-важното, което научих е, всеки ден обичай сякаш ти е за последно. Защото един ден, това наитина ще бъде. Рискувайте и живейте. Всеки ден казвайте на тези, които обичате, че ги обичате. Не приемайте всеки един момент за даденост. Животът си струва да се живее”, допълва още Траволта.