Джон Сноу се сгоди за любимата Игрит

Актьорите от култовия сериал “Игра на тронове” – Кит Харингтън и Роуз Лесли се сгодиха.

Месец след като заяви категорично, че е изключително щастлив с половинката си, Джон Сноу реши, че е време за сватба. “Наскоро Кит я изненада с романтична вечеря на свещи, като сам беше сготви всичко. Предложи ѝ брак, тя се разплака от щастие и каза “да”, естествено”, разкриват източници.

Те споделят още, че двамата планират традиционна шотландска сватба. Засега двойката не е потвърдила новината пред медиите, но двамата са известни със своята потайност относно личния им живот.

Джон Сноу избра ваканция в Гърция

Любовта между Кит и Роуз пламва на снимачната площадка на “Игра на тронове” през 2012 г. Те се разделят година по-късно, но се събират през 2014-та. Двамата отричат до последно, че са заедно и дори Харингтън се кълче, че това са само слухове. До април тази година, когато двамата най-сетне се появяват заедно на червения килим на британските театрални награди “Лорънс Оливие” в Кралската опера в Лондон. 

“Много сме щастливи. Това е всичко, което мога да кажа по тази тема”, категоричен е Харингтън пред сп. Esquire през май. Едва тогава двамата решават, че е време да започнат и да живеят под един покрив. Двамата дори си купиха къща в английската провинция – имение от 15 век за 1.9 милиона долара.

Снимки: Profimedia; HBO