Джоли и Хайек, новото голямо приятелство в Холивуд

Филмът Eternals на Марвел събра Салма Хайек и Анджелина Джоли не само пред камерата, но и сложи началото на близко приятелство.

Това научаваме от пост на Салма, която е публикувала общо селфи с Анджи и с актьора Кумаил Нанджиани.

“Мислех си, че просто ще снимам филм със страхотни актьори, с които ще играем извънземни. Но не знаех, че ще се сприятеля с невероятни човешки същества”, пише Салма Хайек.

Eternals е дългоочакваният дебют на Анджелина Джоли като част от вселената на Марвел. В лентата тя изпълнява главната роля. Сюжетът на филма ще пренесе зрителя милиони години назад във времето, когато извънземни правят експерименти с човешката раса и създават безсмъртните свръхчовеци The Eternals. От експеримента обаче се раждат и злите The Deviants, а всичко, естествено, завършва с битка между двете раси.

Апропо, кадърът със Салма е точно втората снимка на Анджелина Джоли, която някога се е появявала в Инстаграм. 44-годишната звезда от “Господарка на злото” и носителка на Оскар за “Луди години” няма свой собствен профил. А първата нейна снимка изобщо в социалната мрежа се появи в профила на актрисата Ел Фанинг, докато снимаха заедно “Господарката”: