Джоана Крупа се омъжи

Моделът Джоана Крупа се омъжи за любимия си Ромейн Заго след цели 6 години годеж.

Сватбата се е състояла снощи – пищна церемония в хотел в приказна градина и гледка в Южна Калифорния. Събитието е било заснето за риалити шоуто “The Real Housewives of Miami”, в което 34-годишната Джоана и Ромейн участват.

Междувременно, може да хвърлите едно око в двора на “истинската домакиня от Маями”. Джоана и любимият й демонстрират разкрепостено настроение, докато операторите на предаването са в дома им… както и след това.
На първата част от снимките, Джоана позира пред камерите в бяла къса рокля. Двамата със Заго спретват достойно за ефира шоу – след като се прегръщат и целуват, палавата дама успява да бутне Ромейн в басейна. Той пък си съблича дрехите, преди да излезе, и се връща пред камерите само по бели гащета.
Малко по-рано, папараци успяват да щракнат двойката в двора на луксозната им къща в Маями. Докато са сами, Джоана и Ромейн се отдават на слънчеви бани – като в един момент моделката остава топлес. Годеникът й кавалерски я намазва със защитен крем, като не пропуска да щракне голия й бюст с телефона си.
Вижте снимките на стр. ii