Джо Манганиело проговори за проблемите си с алкохола

Предполагали ли сте, че най-горещият мъж в света за 2014 г. – Джо Манганиело, е имал проблеми с алкохола?

Актьорът призна, че преди години е обичал да посяга към чашката. С помощта на алкохола той се справял с всички страхове и несигурности, които е имал от дете. “Бях пристрастен още преди изобщо да бях посегнал към първата чаша”, обяснява той.

Когато обаче прекрачва прага на 30-те си години, той решава да започне нов етап от живота си. Той започнал да спортува усилено и да води изключително здравословен начин на живот.

“Хората често казват: “Трябва да намеря себе си!” Ти си този, който искаш да бъдеш. Когато бях на 20 г. взех много решения, които бяха в разрез с моите виждания за собствената ми личност, човека, който исках да бъда; когато станах на 30 пораснах.”

Горещият Джо, по когото въздишат милиони жени, вече е щастливо женен. Той се врече на не по-малко сексапилната латина София Вергара. “Станах мъжът, който винаги съм мечтал да бъда, в резултат на което намерих и жената на мечтите си”, заявява Манганиело пред американското издание Men‘s Health.

Джо и София се ожениха на една от най-красивите и пищни сватбени церемония на 2015-та година. Двойката се венча през ноември в Палм Бийч, Флорида, пред 400 човека.