Джо Манганиело тренира стриптийз пред София Вергара

София Вергара сигурно е много щастлива жена. Изгората ѝ Джо Манганиело е най-желаният ерген в Йоливуд. Но тези дни София има друг повод за радост.

Горещият Джо разкри, че се подготвя за главната си роля в следващия “Magic Mike”, което може само да радва половинката му. Защото, както знаем, филмът е за стриптизьор, който учи по-млад колега как да забавлява жените, така че да прави лесни пари.

А Манганиело призна, че упражнява секси танците върху горещата си партньорка в живота. Ех, късметлийка е тази София.

Няма спор, че Вергара и Манганиело са една от най-горещите двойки в Холивуд, а за радост на любопитните им почитатели, двамата не се спотайват и открито афишират пристрастията си.

Звездата от “Истинска кръв” сподели, че е хвърлил око на съблазнителната колумбийка доста преди двамата да започнат да излизат официално.

“Ние сме си говорили или по-точно сме се засичали, но не започнахме да се виждаме преди тя да остане без гадже. По това време тя имаше приятел и вероятно щях да предизвикам бой, ако бях опитал нещо. Не се опитвам да започна разправия в Белия дом, ” шегува се Манганиело за първия път, когато видял София в Белия дом.

Тогава актрисата беше сгодена за бизнесмена Ник Лоуб. Двамата бяха заедно четири години, но очевидно София е момичето на Джо Манганиело.

И Бербо се заля с “ледената кофа”

Ice, Ice baby: Звездите полудяха
Звездите, които не се притесняват да кърмят публично
Мръсните тайни на звездите, разказани от охраната