Джиджи Хадид стана жертва на нападение

Топмоделът Джиджи Хадид е била нападната, докато със сестра й Бела си тръгвали от ревю в рамките на седмицата на модата в Милано, Италия. 

Медиите зад Океана съобщиха, че Джиджи е била сграбчена и вдигната от пощурял фен, което я принудило да се нахвърли на мъжа. По-късно се оказа, че това всъщност бил известният на таблоидите Виталий Седюк, станал популярен с “шегите”, които си прави с известните. В миналото същият е нападал Ким Кардашиян и Америка Ферера, а също така удари шамар на Брад Пит преди филмова премиера в Холивуд. 

Джиджи и Бела Хадид на ревюто на Fendi

За разлика от останалите знаменитости, които се оказали неподготвени в тази ситуация, Джиджи не му останала длъжна. В папарашко видео от мястото на инцидента се вижда как по-голямата сестра Хадид реагира много бързо и се откъсва от здравата хватка на мъжа, налагайки го с юмруци и лакти, а когато Виталий тръгва да бяга, Джиджи дори се втурва след него, но охраната й Бела я спират.

 

Според очевидци, сестрите Хадид доста са се изплашили, но са добре. Джиджи побърза да успокои феновете си в Twitter и да се защити, заради спекулациите на таблоидите, че се е сбила със свой фен. Те от своя страна я поздравиха за куража и бързата й реакция.

“Към непознатия автор на статията: фен ли?!!! Истинските фенове, които бяха там, ще ви кажат какво се случи,” пише моделът в социалната мрежа. “Аз съм човешко същество и имам правото да се защитавам. Как може този идиот да си мисли, че може да се отнася така с напълно непознат? Въпреки това, доста бързо избяга,” завършва с характерното си чувство за хумор блондинката.

Ние пък се надяваме тази случка да послужи за урок на Виталий, който очевидно надали е имал представа, че Хадид поддържа перфектната си форма с… бокс.