Джиджи Хадид и Зейн си взимат почивка един от друг?

В началото на 2018, Джиджи и Зейн се разделиха, но само месец след това подновиха отношенията си. Според техни близки, двамата са имали нужда от време насаме, за да преоткрият себе си и любовта по между си отново.

Джиджи Хадид на косъм от голотата

За съжаление, историята се повтаря и според източник от E! News, Джиджи и Зейн си взимат почивка от връзката още от миналия ноември. За двамата в момента най-важният приоритет е работата и затова искат да се фокусират именно върху нея и така да спасят връзката си.

Последната им обща снимка, която Джиджи сподели е от края на месец октомври. От тогава до сега, двамата не са забелязвани никъде заедно. Дори повреме на модното шоу на Victoria’s Secret, Зейн не беше до половинката си, за да я подкрепи и именно това провокира първите слухове, че нещата между тях не вървят добре.

В момента певецът записва нови песни и работи върху албума си, а Джиджи е посветила цялото си време за себе си и семейството си. “Те се намират на различни “места” в живота в момента и затова решиха да си дадат малко време един на друг. Все още поддържат връзка и се надяват отношенията им да се подобрят, но тяхната връзка никога не е била стабилна”, допълва източника.

Все пак се надяваме, Джиджи и Зейн да успеят да възродят любовта си!

Fashion GalleryPopular