Джиджи Хадид и Зейн се разделят

След близо шест години от началото на сложната им връзка, Джиджи и Зейн се разделят.

Това посочват множество източници пред Peoplе. Двойката все още не е потвърдила новината лично, но проблемите във връзката им не могат да се отрекат, след като вчера от TMZ докладваха, че в дома на двойката е имало конфронтация между Зейн и майката на Джиджи, Йоланда Хадид.

Според медията певецът е ударил Йоланда, когато тя влязла в дома му миналата седмица, и сега тя обмисля да се свърже с полицията.

Малко, след като TMZ публикува материала, Зейн отговори на обвиненията срещу него с изявление в Twitter, което разказа неговата версия на историята – Йоланда е влязла в дома му с Джиджи, докато дъщеря й е отсъствала.

“Искам да създам безопасно пространство, в което дъщеря ми да порасне. Място, в което лични семейни събития не са хвърлени на сцената пред всички”, пише в изявлението Зейн. “В желанието си да предпазя това пространство за нея се съгласих да не споря с твърденията, които възникнаха във връзка с конфронтация, която имах с член на семейството на половинката ми, който влезе в дома ни, докато половинката ми отсъстваше преди няколко седмици”.

Пред People източници потвърждават, че връзката на певеца и модела е свършила. “Те не са заедно сега, но и двамата са много добри родители”, разкриват те. “Йоланда, разбира се, защитава Джиджи и иска най-доброто за нея и внучката си”.

Представителят на Джиджи пък отговори с коментар: “Джиджи е фокусирана да направи най-доброто за Кай. Моли за уединение през това време”.

Това не е първа раздяла за двойката. От 2015 година насам, когато Джиджи и Зейн дадоха началото на своята връзка, двамата са се разделяли няколко пъти – през 2016г., през 2018г. и последно през януари 2019-та. По-късно през декември на същата година двамата са се събрали отново, като инициатор за новата връзка е бил Зейн. През февруари двойката официално потвърди отношенията си.

Дъщеря им, Кай, се роди през септември миналата година.

Popular