Джиджи Хадид е бременна?

Нито един от бъдещите родители не е коментирал темата все още.

От TMZ разкриват, че супермоделът Джиджи Хадид е бременна във втория триместър от приятеля си Зейн Малик, с когото имат бурни отношения от няколко години насам.

Малко след като новината се появи, източник на Entertainment Tonight потвърди становището.

“Джиджи пазеше новината в тайна от всички без семейството и най-близките си приятели, защото още е в началото на бременността си”, коментира източникът. “Когато тя и Зейн се събраха в края на миналата година, отношенията им бяха сякаш никога не са се разделяли. Семействата им са много щастливи.”

Въпреки това все още нямаме потвърждение от първо лице, след като Хадид и Малик отказаха да коментират.

От 2015 година насам, когато Зейн и Джиджи дадоха началото на своята връзка, двамата са се разделяли няколко пъти – през 2016г., през 2018г. и последно през януари 2019г..

По-късно през декември на същата година двамата са се събрали отново, като инициатор за новата връзка е бил Зейн. През февруари двойката официално потвърди отношенията си.

В скорошно интервю Джиджи намекна, че е започнала да се замисля как ще изглежда животът й, когато стане майка и че вероятно ще се откаже от професията си като модел, за да се фокусира върху семейство си.

Popular