Джиджи Хадид блести в зелено в Лондон

В сряда, 20 юли, се проведе британското Vogue x Self-Portrait Party 2022. Събитието се осъществи в клуб Chiltern Firehouse в Лондон, а за случая се бяха подготвили множество знаменитости. Звездите се редуваха да позират пред фотографите. Между тях блесна и красавицата Джиджи Хадид.

Докато всички нейни колеги, приятели и познати са се потопили изцяло в барби тренда, обличайки се в розово от глава до пети, Джиджи е тук, за да бъде различна. Пристигайки с британския редактор на Vogue – Едуард Енинфул, Джиджи Хадид грееше с усмивката на лицето си.

Моделката бе облечена в дълга неоново зелена рокля, с чанта в тон. 27-годишната сестра на Бела Хадид далече не остана незабелязана. Съвършената й визия допринесе за пъстротата на вечерта.

Все пак Джиджи Хадид е новият бранд посланник на Self-Portrait

И въпреки, че тази визия не беше от превдимите, ние сме толкова влюбени в неочаквания цвят и пълната отдаденост на Хадид към него. По време на събитието красавицата позира како с главния редактор на Vogue, така и с основателя и творчески директор на Self-Portrait – Хан Чонг. Към тях се присъединиха и други известни лица като Харис Рийд, Чет Ло, Девън Рос и Бимини Бон-Була.

 

Косата на Джиджи Хадид бе ярко руса и събрана на кок, с пуснати предни кичури, минаващи през лицето й. Що се отнася до красивата грим визия на модела, тя е съвсем проста. Гримьорите й залагат на светъл руж, лек грим стил котешко око и nude устни. Маникюрът на красавицата бе в син цвят, за да компенсира яркия нюанс на роклята.

Джиджи Хадид определено демонстрира една от най-запомнящите се визии на партито на Vogue. Американският модел напомни за себе си по възможно най-подобаващия начин. Очакваме още много изяви с нейно участие.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от British Vogue (@britishvogue)

ВИЖТЕ ОЩЕ: Джиджи Хадид ще дари приходите си от Месеца на модата за Украйна и Палестина

Hero Slider