Джейсън Момоа и Бен Афлек заедно в „Аквамен 2“

Чудесните новини не спират! Първо триумфалното завръщане на Бенифър, а сега и Батфлек е готов да направи още по-голямо завръщане на екрана. От къде имаме тази информация ли?

Истината е, че самата звезда от „Аквамен“ сподели пост, в който обяви, че след като очевидно е изтекла информация от снимачната площадка, е време да оповести важното събитие лично. Точно така, Бен Афлек се завръща в ролята си на Батман в предстоящия „Аквамен 2“.

Афлек не е стъпвал в тези обувки от 2017 г. насам с „Лигата на справедливостта“, снимките на които той веднъж описа като „най-лошото преживяване“. През следващите няколко години, Уорнър Брос изглежда са преминали през различни възможности за Батман. Те привличат Майкъл Кийтън, Мат Рийвс и дори Робърт Патинсън.

Джейсън Момоа публикува снимка на себе и Бен Афлек

Кадърът очевидно е от снимачната площадка на филма. Към него актьорът добави: „СЪБИРАНЕТО Брус и Артър“. Междувременно най-добрият коментар, по някаква странна причина, бе от Джош Бролин. Той отдели време и написа „Хахахахаха“ под публикацията на стария си приятел Момоа.

Бролин също публикува своя снимка с Момоа днес, споменавайки го като „Аквамен“. Двамата са приятели в реалния живот, така че може това да са просто забавни моменти между знаменитостите, но може и да е индикатор, че Бролин също участва във филма.

От Warner Bros са доста красноречиви относно „Аквамен 2“ като отказаха да покажат каквито и да било кадри от филма и дори някоя от звездите на тазгодишния Comic-Con. Режисиран отново от Джеймс Уан, в момента филмът е планиран за март 2023 г.

Бен Афлек и преди това е играл Батман в „Batman Vs. Superman: Dawn of Justice “, “Justice League”, както и за кратко в „Suicide Squad“.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Джейсън Момоа и Лени Кравиц: Братя завинаги

Hero Slider