Джейсън Деруло се раздели с половинката си четири месеца след раждането на детето им

Само четири месеца, след като стана баща за първи път, Джейсън Деруло се раздели с майката на детето си.

Вчера Джейсън разкри, че с Джена Фрумс, приятелката му, с която той бе във връзка от близо две години, са се разделили.

“Тя е страхотна майка, но чувстваме, че ако сме разделени сега, това ще ни позволи да станем най-добрите версии на себе си и най-добрите родители, които можем да бъдем”, написа Деруло, без да уточнява причината за раздялата.

Раздялата им бе особено неочаквана, след като само два дни преди това, на 21 септември, когато и Джейсън, и Джена имат рожден ден, тя бе публикувала пост с певеца, в който го поздравява за празника с думите:

“Ти наистина ме допълваш и съм благодарна за любовта, която споделяме. Ти и твоето мини версия ме правите най-щастливата жена на света и нямам търпение да създадем още спомени с вас. Знам, че понякога съм твърде корава, но ти ме приемаш такава, каквато съм и съм завинаги благодарна за това. Наздраве за още една година. Обичам те толкова много завинаги.”

Откакто се появи новината за раздялата им обаче, Джена е изтрила публикацията, макар и да е запазила други с бившия си партньор.

Те посрещнаха първото си дете, момченце, на 8 май. Двамата са се запознали малко преди началото на пандемията и по време на локдауна са се изолирали заедно.