Джеймс Майкъл Тейлър, познат като Гюнтер от “Приятели”, е починал на 59 години

Само преди четири месеца актьорът от “Приятели” сподели за първи път, че се бори с рак на простатата от няколко години.

Тъжна вест за феновете на емблематичния комедиен сериал – актьорът, изиграл един от най-любимите герои, е починал. Джеймс Майкъл Тейлър, който се въплъти в забавния русокос бариста от Сентръл Пърк, си отиде вчера, разкриват от People.

През последните години той се е борил с рак на простатата, но не бе разкрил за болестта до преди няколко месеца. През юни той даде интервю за първи път от дълго време, в което разкри, че за съжаление, ракът е стигнал четвърти стадий. Това е била и причината той да отсъства от специалното издание “Friends: The Reunion”, което събра актьорите от сериала.

В интервюто си пред Today Джеймс сподели, че въпреки че е имал подобрение, след като се подложил на хормонална терапия, по време на пандемията състоянието му се е влошило, а интервюто той даде от инвалидна количка, защото вече е бил парализиран от кръста надолу. “Един ден ще ме застигне”, призна той тогава.

Джеймс Майкъл Тейлър си отиде на 59 години, но остави след себе си много усмивки и щастие на всички фенове на “Приятели”.

Popular