Джейк Джилънхол коментира песните на Тейлър Суифт

Не, той не е слушал албума на бившата си, но въпреки това има мнение по темата.

Миналата година Тейлър Суифт презаписа един от най-емблематичните си албуми и по-специално своята най-голяма песен за раздяла “All Too Well” – и имаме предвид буквално най-голямата, защото в пълната си версия песента продължава 10 минути. Оттогава отново стана тема за обсъждане връзката й с актьора Джейк Джилънхол и феновете на певицата направиха името му viral онлайн.

Но какво мисли той по темата? До сега актьорът запазваше мълчание по отношение на милионите публикации и статии за връзката му, но в последното си интервю за Esquire той най-сетне коментира албума на Тейлър:

“Това е нейната форма на изразяване. Артистите се докосват до своите лични преживявания за вдъхновение и не мога да лиша никого от това”.

“Идва един момент, в който последователите на някого стават буйни и тогава трябва да проявим отговорност да ги накараме да бъдат учтиви и да не им позволим да тормозят някого онлайн”, продължава Джейк по отношение на голямото внимание, насочено към него напоследък. “Тук стигаме до един по-дълбок философски въпрос. Не по отношение на една личност, а по отношение на дискусията дали можем или дали трябва да поемем отговорност за това, което разпространяваме и как обогатяваме света. Какъв разговор провокираме? Виждаме това в политиката – има ярост и разделение между хората”.

Тейлър Суифт сподели новия Red + 10-минутна версия на позната песен от албума

Доколкото става дума за въпроса дали всъщност е слушал песните, той отговаря, че не го е направил, а вместо това се фокусира върху настоящето с новата си половинка.

“Имам връзка, която е наистина страхотна, имам семейство, което обичам толкова много. И този период от време ме накара да осъзная това”, допълва Джейк.