Джейдън Смит представи модната си колекция в Париж

Феновете на Джейдън Смит могат да открият новата му колекция от 8-ми до 31-и март в Galeries Lafayette Champs-Élysées, на първия етаж на магазина. Най-големият син на Уил и Джейда Смит сподели пред Paris Match, че „природата, цветята, залезите, дъгите и науката зад природата“ са били основните му вдъхновения за пролетно-летните дизайни на новата колекция.

Джейдън Смит създава своя бранд „MSFTSrep“ през 2012 г.

„Разбрах, че не харесвам дрехите, които са лесно достъпни за повечето хора. Исках да облека различно тези, които искат да изразят себе си по малко налудничав начин. Това беше нещо, което исках да направя от толкова дълго време“, коментира звездата.

Подобно на Лили-Роуз Деп и Хейли Бийбър, Джейдън Смит не се страхува да бъде наричан „nepo baby“. „Знам точно откъде идвам, както и всички обстоятелства на живота си. Никога не бих се притеснил, че някой ме нарича така“, обясни наратко той.

По-големият брат на Уилоу Смит коментира и впечатленията си от френската столица: „Много цветя, невероятна архитектура, мода, култура… Много скулптури. И, разбира се, прекрасни моменти.“

Джейдън се възползва от посещението си в столицата, за да присъства на ревюто на Louis Vuitton на 6-и март, по време на Седмицата на модата.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Джейда Смит пише своя книга