Джей Ло в секс сцена с Джейсън Стейтъм

Виж какво разказа Дженифър Лопез за еротичните сцени с Джейсън Стейтъм в новия си филм “Паркър”, по-надолу ще видиш и трейлъра към филма.

В криминалния трилър, 43-годишната Лопес играе агент на недвижими имоти. Филмът ще се появи по кината на 25-ти януари 2013.

Паркър е професионален крадец, който живее по собствени правила: “Не крада от хора, които не могат да си купят отново това, което съм им взел. Не наранявам хора, които не го заслужават.”

Актьорът в ролята на Паркър е Джейсън Стейтъм. В една от горещите сцени Дженифър Лопес и сексапилният 45-годишен актьор се целуват страстно под душа.

Като част от промоцията на филма Джей Ло се появи в шоуто “Добро утро, Америка”, където призна за притеснението си по време на еротичните сцени от филма: “Сърцето ми биеше толкова учестено, имах чувството, че ще припадна. Беше ужасно!”


Освен това изпълнителката разказа как се грижи за външния си вид: “Не пия и не пуша и сега това може да се види по блясъка на кожата ми. Другите ми две важни правила са: хидратация и достатъчно сън. Все още не съм използвала ботокс, но ако преценя, че имам нужда, в бъдеще може да си направя такава естетична интервенция.”

Ето трейлъра на новия филм с Джей Ло: