Джей Ло се потопи в лукс на турнето си

Най-влиятелната жена в шоубизнеса според списание Forbes заслужава да се поглези като истинска кралица, докато обикаля света с турнето си, не е ли така?

Точно това прави Джей Ло! Когато има концерт, суперзвездата държи гримьорната й (твърде скромно определение в случая!) да е с изцяло бял интериор. Сега имаме възможност и да надзърнем в луксозните покои! Снимка на помещението беше разпространена от интериорния бранд KARE, на който именно е бил поверен стила на бекстейдж оазиса на Лопес.
Той е оборудван с изискано канапе, необарокови огледала, елегантни гланцови маси и удобен килим.
От каталога на мебелния бранд, латино дивата си избрала още и златен стол-трон. Когато тя и мениджърът й забелязали творението, го пожелали за турнето на мига. Тронът бил изработен веднага за една нощ и доставен на звездата още на следващия ден.
Лопес решила да включи луксозната си златна продобивка и в сценичния декор. По време на концертите си, изпълнителката представя хита си “On the floor”, седнала съблазнително в златния си трон.
И, ако позволиш леко предсказуемата асоциация, няма как да не вметнем, че едно златно дупе напълно заслужава да се разположи на подобна височайша тапицерия!