Джей Ло превзема Лас Вегас

През ноември миналата година тя взриви публиката с невероятното си представяне като домакин на Американските музикални награди.Тази година Дженифър бе поканена за жури на 15-ия финален сезон на музикалния конкурс American Idol.

Освен това латинодивата подготвя още една приятна изненада за почитателите си – поредица от концерти, които ще изнесе в Града на греха Лас Вегас като част от договора си с „Планета Холивуд” на стойност 26 милиона долара.

Ще изпълните поредица от концерти в Лас Вегас. Разкажете ни повече за тях?
Много се вълнувам. Заложили сме на фантастична шоу-програма с много танци. Идеята е да направим парти стил Bronx-style block, на което публиката да има възмож-ността и искреното желание да стане от седалките и да танцува заедно с нас. Иска ми се хората, които ще дойдат на тези партита, да усетят атмосферата със сърцето си и наистина да успеят да разпуснат.

Концертите ще се случват в Лас Вегас. Навярно целият ви екип ще бъде облечен в страхотни костюми…
Иска ми се това да бъде най-страхотното шоу. Няма да ви разкривам подробности, но работя с невероятни дизайне¬и. Поръчала съм сценични костюми, които да напомнят на хората невероятните тоалети от шоуспектаклите на Шер и Барбара Стрейзанд. Сякаш съм попаднала в един омагьосан, фантастичен свят. Иска ми се шоуто да бъде специално и много зрелищно. Ще изпълнявам парчета в различни стилове и ще ги миксирам. Идеята ми е да създам интимна обстановка (като атмосферата, която създаваха Сами Дейвис и Франк Синатра), в която публиката да има възможност да ме опознае още по-добре.

Какво разказва дивата за градът на хазарта, музиката и любовта, четете в новия мартенски брой на списание ОК!.