Джей Ло може да си вземе почивка от музиката

Приоритетите на Джей Ло се променят, развиват се точно като личния й живот. Oсобено след като певицата и актриса се омъжи за дългогодишната си любов – Бен Афлек. Сватбата между двете звезди бе отпразнувана първо в Лас Вегас. А малко по-късно и с много по-официална и романтична церемония, проведена на 20 август в Джорджия, в имението на актьора в Райсборо.

След всички празненства, звездите отпътуваха за Италия, където са на меден месец в момента. Първоначално на езерото Комо, сега младоженците пристигнаха в Милано. Именно там, романтичните мигове между двамата бяха увековечени от изненаданите фенове, на които певицата и актьорът подариха толкова много щастие.

Новината за присъствието на Джей Ло и Бен Афлек се разпространи толкова бързо, че в един момент двамата се затрудниха да влязат в бутик, въпреки бодигардите, които бяха неотлъчно до тях.

Между разходки, романтични вечери, нежност и малко шопинг, разбира се, звездите се наслаждават на италианското си приключение. След помпозната сватба в имението в Джорджия, в присъствието на двеста и петдесет гости, вероятно точно това е спокойствието, от което двойката има нужда.

Джей Ло написа нов бюлетин, споделяйки лични моменти от новия си живот

Е, това спокойствие допринесе за актуализацията, на която станахме свидетели. Латино дивата отдели време и написа нов бюлетин, в който сподели някои мигове на новия си живот с Бен Афлек, както и нуждите й, които са се променили през годините.

„За мен е изключително важно, особено сега, да дам приоритет на личния си живот, а не само на работата. Когато родих двете си деца, преди 14 години /Еме и Макс/, започнах да мисля по много по-различен начин от преди“, написа Лопес, прикачвайки няколко снимки в ресторанта с Бен.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

„За мен нещата се промениха, Постепенно моята гледна точка се промени, за да търся по-здравословен баланс между работата и личния живот“, продължи Дженифър, която през тези години на уважавана кариера успя да се превърне в икона в света на музиката, киното и дори модата.

„Става дума за това да имам достатъчно време да бъда жената, майката, партньорът и човекът, който искам да бъда за важните хора в живота ми“, добави Джей Ло, преди да заяви, че ще трябва да се появи много специален проект, който да я отдалечи от това да прекарва времето си със семейството си.“

ВИЖТЕ ОЩЕ: Дженифър Лопес разкрива сватбените си рокли