Джей Ло и Алекс Родригес заживяват заедно

Връзката на Дженифър Лопес и Алекс Родригес става все по-сериозна и двамата са решили да заживеят под един покрив.

Запознати разкриват, че двойката вече е в търсене на общ дом, като са решили да си вземат апартамент, а не къща. В момента те издирват подходящо жилище в Манхатън, което да е достатъчно голямо, за да побере тях и децата им.

Лопес вече има жилище в Ню Йорк, както и имение в Бел Еър, но Алекс живее основно в Маями, където има голямо имение. Двамата обаче явно са решили, че е време за първи общ дом именно в Голямата ябълка, защото Дженифър в момента снима сериала “Shades of Blue” именно там.

Добре дошли в дома на Джей Ло

Самата изпълнителка споделя, че е повече от щастлива. Тя е категорична, че това е първата връзка, в която изпитва пълна хармония с човека до себе си. “Имам страхотна връзка и май за първи път мога да кажа това и наистина да го мисля. Не, че предишните ми връзки не са били изпълнени с любов и приключения, но за първи път се чувствам така, сякаш взаимно се правим по-добри хора. Имаме една истинска и чиста любов. Единственото, което искаме, е да сме си опора и да се правим щастливи. Няма егоизъм в отношенията ни и това усещане е толкова красиво”, споделя Лопес.