Джесика Алба стана майка за трети път

Джесика Алба и съпругът й Кеш Уорън станаха родители за трети път навръх 31-ви декември. Двойката се сдоби с момченце.

И докато целият свят релаксира след посрещането на Новата 2018-та година, щастливите родители побързаха да се похвалят с новината. Двамата споделиха и първите снимки със сина си. От кадрите става ясно, че детето носи името Хейес.

“Хейес Алба Уорън 12/31/17 Най-добрият подарък за Новата година. С Кеш сме благословени. Хейвън и Онър вече са завладяни от малкото си братче,” написа актрисата под своята снимка.

Рок шик от бременната Джесика Алба

Таткото Кеш Уорън също не се забави с първата снимка на сина си: “Наистина знаеш как да започнеш годината. Появи се няколко дни по-рано, но няма как да сме по-щастливи. Майка ти е най-силната жена, която познавам. Късметлия си, че е до теб. Имаш две невероятни сестри, които вече те обожават и знам, че ще си благодарен, че ще ти показват пътя. В първия ден от живота ти, ти обещавам да те обичам, да те ценя и да ти дам куп мечти, които да следваш. Добре дошъл в семейството, мое сладко бебе Хейес 12/31/17″.

Как Джесика Алба винаги се събужда с красива коса?

Джесика и Кеш са заедно от 9 години. Двамата се радват на две дъщери – 9-годишната Онър и 6-годишната Хейвън. Актрисата е категорична, че третото й дете ще е и последното за семейството.