Джесика Алба е в очакване на…

Джесика Алба разкри какъв е пола на третото й дете и за целта използва социалната мрежа Instagram. Актрисата е щастлива да обяви, че със съпруга й Кеш Уорън ще си имат момченце!

А това е страхотна новина, защото фамилията вече си има две момиченца – 9-годишната Онър и 6-годишната Хейвън. “Кеш Уорън и аз не бихме могли да бъдем по-развълнувани да обявим, че… #officiallyoutnumbered #babyboy #cantwaittospoilhim #hugsandkissesforlife #soontobemamaofthree”, пише Алба под видео, на което тя и двете й дъщери се забавляват с куп яркосини балони и конфети.

Рок шик от бременната Джесика Алба

36-годишната Джесика разкри, че е бременна през юли, а малко по-късно чаровната актриса заяви, че това ще е последното й бебе. Наскоро пък близък до Алба сподели, че тя се “чувства невероятно по време на бременността си” и продължава да поддържа здравословния си начин на живот. Освен, че държала да се захранва само с питателна и витаминозна храна, тя продължавала да ходи на йога и да прави продължителни разходки, които й очевидно се отразяват страхотно на фигурата.

Близък до двойката разкри още, че бременността на Алба не е била изненада. “Винаги са искали да имат трето дете. Това определено беше част от плана и те просто изчакваха да дойде точния момент.”