Джери Хол се омъжва за 84-годишния Рупърт Мърдок

Бившата половинка на Мик Джагър изненадващо обяви, че се е сгодила за медийния магнат Рупърт Мърдок.

Очевидно любовта им е по-силна от всичко, тъй като нито разликата във възрастта им ги притеснява, нито факта, че са заедно едва от четири месеца. Двамата започнаха да се срещат през октомври миналата година, а днес обявиха своя годеж на страниците на в. The Times, който е собственост на компанията на Мърдок – News Corporation.

„Г-н Рупърт Мърдок, баща на Прудънс, Елизабет, Лахлан, Джеймс, Грейс и Клоуи Мърдок, и мис Джери Хол, майка на Елизабет, Джеймс, Джорджа и Габриел Джагър са щастливи да обявят своя годеж“, гласи новината, която традиционно е поместена в рубриката обяви за раждания, бракове и смъртни случаи.

Говорителят на семейството Мърдок също потвърди новината. „Те се обичат и са развълнувани от възможността да се оженят и да имат общо бъдеще“, заяви той пред MailOnline.

Макар вече да е на 58 години, това ще е първият брак за Хол, която има четири деца от фронтмена на The Rolling Stones Мик Джагър. Двамата се бракосъчетаха в Бали през 1990 г., но това не бе признато във Великобритания.

Не такова е положението при 84-годишният Мърдок, който е навъртял доста солиден опит в семейния живот. Той има зад гърба си четири брака, като преди две години се разведе с Уенди Денг, с която беше заедно в продължение на 14 години.

Снимки: Profimedia

Звездните двойки, които остаряват заедно

Известните двойки, които ще ни липсват
Звездите, които не приеха “Не” за отговор