Джерард Бътлър си осинови кученце от България

Актьорът Джерад Бътлър показа своята нова любов – малко кученце, което е осиновил в България.

Звездата от “300” се похвали с новия си любимец със снимка в социалната мрежа Instagram. Бътлър разкрива, че е срещнал кучето по време на снимки в планината у нас. Той бе в страната ни за реализацията на лентата “Код: Ангел”, в която не само изпълнява главната роля, но е и копродуцент.

“Благодарен съм за новото малко кученце в живота ми. Тя беше бездомна и я видях, докато снимах в планина в България. Открадна сърцето ми”, пише актьорът в социалната мрежа.

Снимката с осиновеното от Бътлър кученце събра над 150 000 харесвания само за няколко часа и накара мнозина потребители на социалната мрежа да възкликнат колко добър човек е.

Изглежда актьорът вече се готви да бъде по-отговорен и грижовен. Неотдавна той сподели, че вече е готов да създаде семейство и да има поне едно или две деца. Бътлър дори обмисля да се премести в нов дом, в близост до природата, където със семейството си да се наслаждават на спокойствието. “Стомахът ми се свива, когато мисля за природа и приключения. Имам дом в Малибу, но копнея за местенце в Северна Каролина или някъде другаде, където мога да прекарвам повече време сред природата.”