Дженифър Лорънс се сгоди

It’s official!

Актрисата, прочула се от успешната филмова поредица “Игри на глада”, каза “ДА” на своя приятел – Кук Марони, с който са заедно едва от лятото на миналата година.

Дженифър Лорънс бе забелязана да носи огромен годежен пръстен преди няколко дни, а малко след това неин близък потвърди пред Page Six щастливата новина. Както самото предложение, така и цялата им връзка, двамата пазиха далеч от светлините на прожекторите.

Двойката бе толкова потайна през последните 8-9 месеца, че в началото дори не бе известно кой е мъжът до актрисата. Кук Марони е ръководителят на галерията Гладстоун в Ню Йорк, като професията е наследена от баща му. 34-годишният Кук и 28-годишната Дженифър се запознават чрез общ познат и по-точно най-добрата приятелка на актрисата – Лаура Симпсън.

Дженифър Лорънс нападна колежките си

От самото начало на връзката им, техни близки споделят пред различни медии, че двамата са изключително щастливи, а Дженифър никога не се е усмихвала толкова много с който и да е от предишните й приятели. “Нещата между тях са сериозни и двамата явно искат да остареят заедно”, разказват познати на актрисата пред US Weekly. 

Все още не е известно дали Дженифър и Кук са определили дата и място за сватбата, но имайки предвид потайността им, надали ще разберем това в скоро време.

Fashion Gallery