Дженифър Лорънс едва не загина в самолетна катастрофа

Актрисата Дженифър Лорънс била на косъм от смъртта.

Звездата едва не загинала в самолетна катастрофа в САЩ. Самолетът на Лорънс излетял от Кентъки и загубил първия двигател на височина над 9 км. Пилотът трябвало да направи екстремно приземяване на едно от близките летища в Бъфало, Ню Йорк

По време на приземяването отказал и вторият двигател. Пилотът обаче успял да овладее голямата машина и за щастие, нито актрисата, нито членовете на екипажа са пострадали. Говорителите на холивудската звезда са потвърдили, че тя е добре, но е малко изплашена.

Актрисата е всеизвестна със своята непохватност. Тя неведнъж е падала на червения килим, спъвайки се в дългите си поли на тоалетите. Това обаче е втори път, в който е на косъм от смъртта. Нейни колеги разкриват, че докато снима поредицата “Игрите на глада”, Дженифър се задавя с хапче и не може да си поеме дъх броени минути. Ако не е бил Уди Харелсън, който да я спаси, тя за малко да си отиде от задушаване. “Направо си отивах, ако не беше Уди! Вечно ще съм му благодарна, задето ми спаси живота. Това е мъж! Беше единственият на снимачната площадка, който успя да запази хладнокръвие и знаеше какво да прави”, разкрива по-късно Лорънс.