Дженифър Лопес: “Никога не съм се чувствала по-добре”

Изпълнителката написа песен за промяната след раздялата си с Алекс.

В първо интервю, след като се събра с бившия си, Бен Афлек, Дженифър Лопес споделя, че отново е открила щастието – същото чуваме и в новия й летен хит.

“Супер щастлива съм. Знам, че всички се чудят – “как си, добре ли си, какво става с теб”. Това е – никога, не съм се чувствала по-добре”, сподели Джей Ло в интервюто по Apple Music 1. “Искам в живота си да имам хора, които истински ги е грижа за мен, защото и мен ме е грижа за тях. Мисля, че когато стигнеш момент в живота си, когато това е така, не можеш да си представиш живота по друг начин. Тук се намирам и аз сега. Обичам любовта, която идва към мен и всички добри пожелания. Искам всички също да се забавляват – просто това е най-страхотният период от живота ми.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Песента, която сподели вчера, “Cambia El Paso” в превод означава “Промени стъпката” и тя носи точно такова настроение – Джей Ло е готова за новата страница от живота си и това си личи в музиката й и на лицето й.

Този уикенд отново видяхме щастието й, когато с Бен Афлек се разходиха прегърнати в Хамптънс, където си направиха кратка почивка по повод 4 юли. Вижте снимките тук. 

Popular